یخچال جزو لوازم مهم و ضروری در منزل است که اگر دچار مشکل شود خرابی و فساد مواد غذایی را به همراه دارد. به همین دلیل اگر کوچکترین علائم خرابی را مشاهده کردید باید سریعا با تکنسین و تعمیرکاران مجرب تماس بگیرید تا عیب یابی که مهمترین مرحله است به صورت کاملا تخصصی انجام شود. برای عیب یابی توجه به صداهای غیر عادی یخچال و دمای نا مناسب می تواند اهمیت بسزایی دارد. از مهمترین مشکلاتی که عیب یابی آنها ضروری است می توان به خنک نکردن یخچال، نشت آب و روغن، کار نکردن یخساز و آبسردکن و سر و صدای زیاد اشاره کرد. گاهی مشکل به قدری جدی است که نمایندگی سریعا تعمیرکار را به محل اعزام میکند. در این شرایط برخی قطعات تعمیر یا تعویض می شوند. در ادامه همراه پارسیان سرویس باشید.
نحوه عیب یابی قسمت های مختلف یخچال و فریزر
عیب یابی و تعمیر یخچال های جدید و پیشرفته اگر چه کار سختی است اما تکنسین های حرفه ای آن را به صورت کاملا تخصصی انجام می دهند. عیب یابی می تواند در قسمت های مختلف یخچال فریزر صورت بگیرد که در اینجا به آنها اشاره می کنیم:
- عیب یابی آلارم فیلتر تصفیه آب: این مشکل بیشتر در یخچال های ساید مشاهده می شود که با روشن شدن چراغ فیلتر خود را نشان می دهد. در این زمان فیلتر آب داخلی و پشتی باید تعویض شوند. با این فیلتر شما به آب معدنی دسترسی دارید بنابراین باید سریعتر آن را عیب یابی و مشکل را برطرف کنید.
- عیب یابی مربوط به خنک نکردن یخچال: اگر با مشکل خنک نکردن یخچال مواجه شدید تعمیرات قطعات خاصی را بررسی می کند. ترموستات، شارژو گاز، کمپرسور، لاستیک درب و خرابی فن می تواند از دلایل اصلی بروز این مشکل باشد.
عیب از هر قطعه ای که باشد نیاز است تا به صورت کاملا تخصصی تعمیر یا تعویض شود. در یخچال های مکانیکی، الکتریکی و نیمه الکتریکی این عیب یابی فرق دارد. پس از پیدا کردن عیب دستگاه اکنون نوبت برطرف کردن مشکل است.
- عیب یابی یخساز: برای عیب یابی این قسمت باید ابتدا موتور دستگاه بررسی شود. شیر برقی که آب را وارد یخساز می کند باید مورد بررسی قرار بگیرد. اگر شیر دچار نشتی باشد نیاز به تعمیر یا تعویض دارد که این کار را تعمیرکار مجرب به خوبی انجام می دهد.
- عیب یابی آبریز: وقتی آب از داخل آبریز یخچال فریزر خارج نمی شود نیاز است تا ابتدا شیر برقی آن را چک کنید. سوختگی این شیر می تواند دلیل اصلی عدم خروج آب از آبریز باشد. اگر شیر سالم باشد باید پدال آبسردکن بررسی شود. پارگی شیلنگ های داخل یخچال هم می تواند دلیل بروز این مشکل باشد.
- عدم انجماد فریزر و عیب یابی آن: اگر فریزر به خوبی مواد غذایی را منجمد نمی کند باید عیب کار را پیدا کنید. در بیشتر یخچالها ایراد می تواند از ترموستات یا سنسور، کمپرسور یخچال، شارژ گاز یخچال، خرابی فن و لاستیک درب باشد. تکنسین در کمترین زمان قطعات را چک و عیب یابی را انجام می دهد.
- عیب یابی برای داغ کردن موتور یخچال: این مشکل رایج است و امروزه بیشتر مصرف کنندگان با آن روبرو می شوند. تعمیرکار برای عیب یابی این مشکل رله اورلود موتور را بررسی می کند تا مدار کیپ نکرده باشد. چک کردن کمپرسور در این شرایط اهمیت بسزایی دارد چون سوختگی آن می تواند اصلی ترین دلیل بروز این مشکل باشد. در بیشتر یخچالها ها ایراد از موتور است که باید تعویض شود.
- عیب یابی برفک زدن یخچال فریزر: طریقه عیب یابی یخچال فریزری که برفک می زند کاملا خاص است. اگر علائم برفک را مشاهده کردید باید سریع با نمایندگی و تکنسین مجرب تماس بگیرید. برای عیب یابی باید ابتدا سنسور، ترموستات، فن و لاستیک دور درب را بررسی شود. بهترین روش برای پیدا کردن عیب بررسی قطعاتی است که با سیستم خنک کننده یخچال و فریزر در ارتباط هستند.
- عیب یابی یخچال فریزر که صدا می دهد: وقتی صدای غیر عادی از یخچال فریزر شنیده می شود به معنی اختلال در عملکرد آن است. فن، پروانه، لرزه گیرهای کمپرسور و اتصالات موتور قطعاتی هستند که در این زمان باید بررسی شوند.
شل شدن اتصالات با صدای غیر عادی همراه است. اگر یخچال شما تراز نباشد اصولا صداهای غیر طبیعی شنیده می شود. اگر قبل از کار کردن یخچال سر و صدا شنیده می شود برای عیب یابی باشد رله استارت، اورلود و مسیر گردش گاز را بررسی کنید.
- عیب یابی یخچال فریزر که روشن نمی شود: برای عیب یابی یخچال فریزری که روشن نمی شود بهترین راهکار چک کردن برق دستگاه است. اگر سیم رابط یا دو شاخه معیوب باشد امکان روشن کردن یخچال وجود ندارد. قطعات دیگری که در این شرایط نیاز به عیب یابی دارند عبارتند از: ترموستات، رله اورلود و موتور است.
- عیب یابی مشکل منجمد شدن مواد غذایی در یخچال: افت شدید دمای یخچال دلایل مختلفی دارد. برای عیب یابی این مشکل باید ابتدا به اتومات بودن دستگاه توجه کنید. اگر یخچال فریزر اتومات نباشد دما در آن به شدت کاهش پیدا می کند و شما شاهد منجمد شدن مواد غذایی خواهید بود. سالم بودن ترموستات در این زمان اهمیت بسزایی دارد. در صورتی که دریچه دمپر بیش از اندازه باز باشد یخچال با این اختلال مواجه می شود.
- عیب یابی برق در بدنه یخچال: این مشکل می تواند خطر اتصال و برق گرفتگی را افزایش دهد. معیوب بودن سیم های رابط، اتصال سرپیچ لامپ داخل یخچال، خرابی ترموستات و موتور می تواند اصلی ترین دلیل باشد بنابراین باید این بخش ها عیب یابی شوند.
تعمیرات یخچال الکترواستیل در تهران
سخن پایانی
عیب یابی یخچال فریزر کار هر کسی نیست چون نیاز به تخصص، تجربه و مهارت دارد بنابراین در صورت مشاهده کوچکترین علائم بهتر است با تعمیرکاران مجرب نمایندگی تماس بگیرید. یخچال های جدید به سیستم عیب یاب مجهز شده اند و این می تواند به تعمیر هر چه سریع تر دستگاه کمک زیادی کند.
اگر زودتر به مشکل دستگاه رسیدگی کنید قطعا هزینه تعمیرات کاهش پیدا می کند. بی توجهی به عیب یخچال و فریزر باعث آسیب به بخش های دیگر شده و هزینه تعمیر و سرویس را افزایش می دهد. تخصص و مهارتی که تکنسین دارد نقش بسزایی را در عیب یابی و تعمیر ایفا می کند.
بدون دیدگاه